5 comentarios en “Dónde descargar recursos multimedia gratuitos

  1. Petit point culturel marrant : un professeur d’histoire médiévale (tiens, c’est moins péjoratif là!) de l’Université d’Orléans nous avait dit que ce que nous (français) appelons « grandes invasions barbares » s’appelle en allemand « petite promenade des peuples » (vous me pardonnerez, j’ai oublié le mot allemand complet, ça se termine par « raum » je crois).

  2. Definitely, the best chocolate is from Chocolatas on Granville Island. Such delectable pieces of awesome goodness. Each with its own distinct and unusual flavors and beautifully presented. My mouth is watering just thinking about it…..

  3. You don't like soda? And I had such high hopes for our friendship. I just don't trust anyone that doesn't fiend for a Dr. Pepper the way I do.All kidding aside, I'm really looking forward to meeting you! This is going to be a lot of fun. I will try to do a post in the next day or two and I'll come back and link up!PS – Thanks for the birthday wishes!PPS – I'm not really a hugger, so if I DON'T hug you, it's not because I don't like you. PPPS – I'm really shy, too, but I hide it underneath an outgoing shell. It sucks.

  4. Oikeastaan ainoa vasta-argumentti joka tulee mieleen on IDeistien huomautukset siitä, että kokeessa käytettiin “maalia” johon algoritmi tähtäsi, eli toimivat virtapiiri, tietyllä toiminnolla.Mutta mitä muuta kokeessa olisi voinut tehdä?Thompson ei kyennyt ennustamaan *millainen* virtapiiri ilmaantuisi. Kun koetta toistetaan, niin virtapiirit voivat olla erilaisia. Eikä itse algoritmi tai koetta pyörittävä tietokone sisällä valmiin virtapiirin tietoja ennen kokeen aloittamista. Joten mistä tämä täsmennetty monimutkainen informaatio sitten ilmestyy?

Deja un comentario